Cimirot odigrao 90 minuta u uvjerljivom trijumfu PAOK-a

PAOK ponovo lider

Cimirot odigrao 90 minuta u uvjerljivom trijumfu PAOK-a

Fudbaleri PAOK-a pobijedili su danas na gostujućem terenu ekipu Kerkyra sa visokih 3:0 u okviru 17. kola grčke Super lige. 

PAOK se nalazi u sjajnoj formi i ostvario je pet vezanih pobjeda te se vratio na prvo mjesto na tabeli. 

Ekipa našeg reprezentativca Gojka Cimirota povela je u 23. minuti kada je strijelac bio Matos nakon asistencije Vierinhe. To je bio i konačan rezultat prvog dijela meča. U nastavku susreta gosti su postigli još dva gola i otklonili su sve dileme kada je u pitanju pobjednik. Prvo je u 57. minuti Campos pogodio za 2:0, da bi pred sami kraj susreta Pelkas postavio konačan rezultat meča. Bh reprezentativac Gojko Cimirto odigrao je cijeli meč za svoj tim.

Dakle, PAOK je sada ponovo lider sa dva boda više od Olympiakosa i sa utakmicom više, dok je ekipa Kerkyra na pretposljednjem mjestu sa samo 11 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi