Cimirot indirektno pokvario planove skautima Bešiktaša

Došli po Pelkasa, ali...

Cimirot indirektno pokvario planove skautima Bešiktaša

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Gojko Cimirot standardan je član prve postave PAOK-a, ali njegovo pojavljivanje u startnih 11 na utakmici protiv Panioniosa poremetilo je planove skautima Bešiktaša.

Cimirot je, naravno indirektno, krivac što skauti turskog šampiona nisu mogli dovoljno vidjeti Dimitriosa Pelkasa na djelu, iako je on bio motiv njihovog dolaska u Grčku.

Iako je u posljednje vrijeme Pelkas redovno bio u startnoj postavi PAOK-a, a nekada i kapiten kluba iz Soluna, ovaj put je meč počeo sa klupe za rezervne igrače pa su predstavnici Bešiktaša morali čekati sve do 62. minute da bi ga vidjeli na terenu.

Upravo je tada Pelkas zamijenio našeg reprezentativca, ali ostaje pravo pitanje da li je tih 30-ak minuta bilo dovoljno skautima Bešiktaša da vide ono što su željeli vidjeti ili će morati sačekati neku drugu priliku.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Dimitrios Pelkas je ponikao u PAOK-u i cijelu je karijeru je član tog kluba iako je išao na posudbe u Apolon i Vitoriju Setubal. Član je i reprezentacije Grčke za koju je do sada odigrao četiri utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi