Cimirot: Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri!

Nezaboravno večer za bivšeg igrača Sarajeva

Cimirot: Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri!

Gojko Cimirot će vječno pamtiti 10. decembar, dan kada je osjetio slast na jednom od najspektakularnijih stadiona na svijetu.

PAOK je u Dortmundu savladao Borussiju rezultatom 1:0, a naš fudbaler je na terenu proveo svih 90 minuta.

Lljubimac navijača FK Sarajevo je u Dortmundu debitovao za crno-bijele u jednoj evropskoj utakmici, a nakon njenog završetka nije mogao sakriti svoje oduševljenje.

"Odlično je što smo pobijedili i nastavili niz dobrih rezultata nakon krize u kojoj smo bili. Ne pobjeđuje se svaki dan u Dortmundu. Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri, to već sada mogu reći", izjavio je Cimirot za zvaničnu stranicu PAOK-a.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Vjerovali smo da smo dobar tim i bilo nam je potrebno vremena da to dokažemo. Ekipa je danas pokazala karakter, a ovaj trijumf je sigurno najvažniji za naše navijače. Želim u budućnosti imati još ovakvih momenata", dodao je (potencijalni) bh. reprezentativac.

Podsjećamo, Gojko Cimirot je po dolasku u PAOK imao veliki hendikep kada se povrijedio u prvoj utakmici za svoj novi tim. Popularni Cimi se nedavno oporavio i na dobrom je putu da se ustali u početnoj postavi slavnog grčkog kluba.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.