Čini se da je gotovo, Barca ima novog napadača?

Sjajni napadač Getafea pred vratima Camp Noua

Čini se da je gotovo, Barca ima novog napadača?

S. Grebović

Izgleda da su sve tri strane našle zajednički jezik, čeka se još 'aminovanje' španskog saveza.

Prema pisanju magazina "Sport", koji je inače vrlo blizak katalonskom klubu, Barcelona je dogovorila transfer Angela Rodrigueza iz Getafea, koji je apsolutni hit Primere ove sezone.

Dogovoren je dolazak 29-godišnjeg igrača, a ostalo je još da Liga izda dozvolu za njegovo angažovanje, budući da je Blaugrana desetkovana u pozicijama u napadu zbog povreda Dembelea, koji je operisan i za kojeg se misli da će biti spreman tek za pet mjeseci, te za Suareza, za kojeg je sezona završena.

Ostaje još da se vidi da li će katalnonski gigant dobiti zeleno svijetlo za njegovo dovođenje Angela Rodrigueza, a potencijalno pojačanje je na 28 utakmica postiglo 13 pogodaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, očekuje se da Barca dobije dozvolu, s tim da će Angel će moći da igra samo u šampionatu i to na preostalih 14 utakmica.

Visina obeštećenja bi trebala da iznosi deset miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
A promašaja i loše brzoplete investicije
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti