Čini se da je sve gotovo: Alexis ne igra danas za Arsenal

Napušta Topnike

Čini se da je sve gotovo: Alexis ne igra danas za Arsenal

Endin Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Arsenala igraju danas na gostujućem terenu protiv Bournemoutha u okviru 23. kola engleskog Premiershipa.

Izabranici Arsenea Wengera danas žele do nove pobjede na veoma nezgovnom gostovanju protiv Bournemoutha, a Topnici će biti znatno oslabljeni jer francuski stručnjak ne može računati na Alexisa Sancheza. Čileanac je na izlaznim vratima londonskom kluba i samo je pitanje trenutka kada će napustiti Emirates.

Alexis s Arsenalom ima ugovor do kraja ove sezone i odbio je produžiti saradnju iako mu je ovaj klub nudio dosta bolji ugovor. Čileanac je odlučan da napusti Arsenal i čini se da bi se to moglo desiti već danas jer ga Wenger nije uvrstio među igrače koji će konkurisati za današnji meč.

Nekadašnji fudbaler Barcelone na stolu ima dvije ponude i to klubova iz Manchestera. Prvobitno se špekulisalo da će karijeru nastaviti u Cityju, no prema pisanju tamošnjih medija sada je Alexis veoma blizu da zaigra u dresu Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi