Cipetić pred gostovanje na Grbavici: Nema straha!

Široki Brijeg gost Željezničaru

Cipetić pred gostovanje na Grbavici: Nema straha!

Admin Čaušević

Zavjesa na 17. kolo Premijer lige bit će stavljena na stadionu Grbavica.

Sutra od 16 sati Željezničar će dočekati Široki Brijeg te će Plavi s obzirom na trijumf Sarajeva biti pod imperativom pobjede.

Gosti iz Hercegovine u bh. prijestolnicu ne dolaze s bijelom zastavom što je potvrdio i defanzivac Branimir Cipetić.

Odlični desni bek je u najavi utakmice kako pred sutrašji duel nema straha i cilj je osvajanje punog plijena.

"FK Željezničar je sigurno kvalitetna momčad, a to potvrđuje i njihova pozicija na tablici. Poštujemo našeg suparnika, ali straha sigurno nema. Iako imaju jako puno dobrih karakteristika, momčad trenera Amara Osima ima i svoje mane koje možemo iskoristiti i okrenuti u našu korist", rekao je Cipetić te dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Od prve minute ćemo krenuti odlučno, zanima nas pobjeda i pokušat ćemo odnijeti puni plijen."

Utakmicu će suditi Vladimir Bjelica. Arbitru iz Istočnog Sarajva će asistirati Stefan Tešanović, Arnel Novalić, Mateo Musa i Sabrija Topalović.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Zasto bi zeljescar imao imperativ jer mu je najbolja ekipa u drzavi i aktuelni osvajac duple krune pobjegao na tri boda ??? Jeste li vi normalni na ovom portalu ?
0 0
dosadnoje
Nije ga bilo ni protiv sarajeva, isli ste po pobjedu pa primili tricu haahahahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi