Ćiri uručena doživotna VIP karta NK Travnik

Svečanost u Travniku

Ćiri uručena doživotna VIP karta NK Travnik

Samir Mlaćo

Počasni predsjednik NK Travnik Miroslav Ćiro Blažević u prepunoj dvorani Centra za kulturu Travnik preuzeo je večeras doživotnu VIP člansku kartu s foteljom u VIP loži stadiona Pirota, te dres s brojem 22 koji simbolizira godinu osnivanja NK Travnik i prigodnu sliku Travnika.

Poklone je uručio Nihad Selimović podpredsjednik vezirskog kluba, a sve je proteklo uz velike ovacije prisutnih. 

Travnik je danas predstavio i nove dresove sa kojima će nastupati u drugom dijelu sezone Prve lige Federacije, a ambicije tima sa Pirote su osvajanje prvog mjesa i povratak u Premijer ligu. 

Drugi dio sezone Veziri će otvoriti gostovanjem mostarskom Veležu, a večerašnjim potezom čelnici kluba još su jednom pokazali svoje ambiciozne planove za naredni period.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi