Ćiro: Ako BiH prođe grupu, Džeko će biti najbolji strijelac

Trener svih trenera poručuje

Ćiro: Ako BiH prođe grupu, Džeko će biti najbolji strijelac

Edmir Škorić

Miroslav Ćiro Blažević imao je uspješnu sezonu sa tuzlanskom Slobodom koju je vratio u Premijer ligu BiH.

Uspješna Ćirina avantura u Tuzli okončana je neslavno nakon što su na Tušnju odlučili za Premijer ligu pronaći drugog trenera.

"Ako je neko kriv, ja sam taj. Mislim da ipak zaslužujem osobiti tretman, pa ponekad i banalnu stvar doživim kao nešto bitno", započeo je Ćiro priču o Tuzli i predsjednik Azmiru Husiću novinarki hrvatskog portala Index.hr.

"S predsjednikom sam ostao u odličnim odnosima. Pomogao je najviše koliko jedan predsjednik može. Bez njega ne bih napravio nikakav rezultat", kazao je "trener svih trenera"

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Za Index je Blažević govorio i o šansama bh. reprezentacije u Brazilu?

"Smirilo se to sada, hvala Bogu. Sušić ima pravo na ambiciju, jer ima kvalitetu. Jako im vjerujem i imam dobar feeling. Ako BiH prođe dalje, a mogla bi, Džeko će biti prvi golgeter Mundijala", rekao je Ćiro. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.