Ćiro Blažević: Sa Slovenijom bih bio svjetski prvak!

Ćiro Blažević: Sa Slovenijom bih bio svjetski prvak!

Midhat Šljivak

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević želi na klupu selekcije Slovenije.

Ćiro je u izjavi za slovenske medije ponudio svoje usluge tamošnjem Fudbalskom savezu, govoreći u svom stilu kako bi sa Slovencima postao prvak svijeta.

"Sine, to bi mi bila šesta reprezentacija nakon Švicarske, Irana, Hrvatske, BiH i Kine. Pun sam energije za taj posao, sa Slovenijom bih bio svjetski prvak", rekao je Ćiro.

Slovenci su prije nekoliko dana ostali bez selektora nakon što je Slaviša Stojanović dao ostavku zbog loših rezultata u kvalifikacijama, a glavni kandidat za klupu nacionalnog tima je Srećko Katanec. 

"Katanec je jako dobar. On je najbolji", dodao je Ćiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.