Ćiro na šatrovačkom poslao sudiju u onu stvar

S njim nikad nije dosadno

Ćiro na šatrovačkom poslao sudiju u onu stvar

Adnan Beganović

U okviru 22. kola fudbalskog prvenstva Hrvatske Zagreb je u Zaprešiću savladao Inter (2:1), a trener popularnih Pjesnika Miroslav Blažević prije kraja susreta morao je napustiti klupu.

Naime, glavni sudija susreta Ante Vučemilović isključio ga je nakon međusobnog verbalnog sukoba.

"Isključio me jer sam mu na šatrovačkom rekao da ide u čkupiterinuma, ali on to nije shvatio", prenosi Index.hr izajvu nekadašnjeg bh. selektora.

"Vučemilović ne bi sudio penal da mu nije sugerirao četvrti sudac, onaj Krampus, ili kako mu je ime. On je vikao u radio-vezu - penal, penal. Zato ga je Vučemilović dosudio. Trampusu još nisam zaboravio kako je sudio kad smo igrali protiv Dinama", dodao je Ćiro, koji polako, ali sigurno Zagreb vodi ka luci spasa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.