Ćiro: Psovao mi je mrtvu majku
Miroslav Blažević

Nastavlja se sukob Blažević - Medić

Ćiro: Psovao mi je mrtvu majku

Selektor fudbalske reprezentacije BiH i gradski vijećnik Zagreba Miroslav Blažević će s Draženom Medićem, predsjednikom Zagreba razgovarati na sudu, ali, o nekim detaljima Medićeva obraćanja javnosti odlučio je progovoriti i za medije.

“Može se meni prigovoriti svašta, ali rad ne može. Baš kao što mi se ne može prigovoriti entuzijazam za rad. Na vrhuncu slave išao sam u Prištinu, išao sam u Muru, u Osijek, spašavao sam Rijeku”, priča Ćiro za Jutarnji.

“Problem je nastao kad mi je dao ruku, obećavši da ću dobiti 200.000 eura zato što sam pomogao da transfer Mandžukića i Vrdoljaka u Dinamo ne bude 1.500.000 nego 2.500.000 eura. U tome času rodio se animozitet koji nikada nisam mogao objasniti. Medićev odnos prema meni, to sam sada shvatio, cijelo je vrijeme bio falš”.

“Tolerisao bih Medića, ali povrijedilo me kad mi je opsovao mrtvu majku. On mi je poslao, sa drugoga mobitela, i poruku: 'Kad ćeš krepati da ti se poserem na grob’. Dvije sam godine šutio i stoički trpio. Više neću”, zaključio je Ćiro i dodao “Ne sumnjam u sudsku presudu. A kad sud presudi, sav ću novac pokloniti siromašnima”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.