Ćiro: Te koji me predlažu nabijem na k*rac

Trener svih trenera za SportSport.ba

Ćiro: Te koji me predlažu nabijem na k*rac

Fudbalska reprezentacija Hrvatske sinoć je odigrala samo 1:1 na domaćem terenu protiv Finske te su na taj način značajno umanjili šanse da se nađu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Jutro nakon utakmice u hrvatskim medijima pojavila se informacija da je Ante Čačić dobio otkaz, a naši susjedi već su počeli pisati o mogućim nasljednicima. 

Jedan od onih koje hrvatski mediji spominju u kontekstu povratka na klupu nacionalnog tima je i Miroslav Blažević. Tragom tih informacija kontaktirali smo legendarnog Ćiru, a on je ostao zatečen kada smo mu saopštili ovu informaciju. 

"Nabijem na k*rac te koji su me predložili za selektora", kategorično je Blažević odbio mogućnost preuzimanja hrvatske reprezentacije, a kasnije je kratko dodao: "To je smiješno". 

O sinoćnjem nastupu Hrvatske nije htio mnogo pričati:

"Previše sam razočaran sinoćnjom utakmicom Hrvatske da bih bilo šta mogao reći", poručio je Ćiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi