Ćiro: Zec ima blokadu
Ermin Zec

Izostavljen napadač Šibenika

Ćiro: Zec ima blokadu

Na danas objavlljenom spisku reprezentativaca Bosne i Hercegovine za utakmice kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo naredne godine nema mladog Ermina Zec.

Trener hrvatskog Šibenika Branko Karačić pun je riječi hvala za svog napadača, kojeg smatra ponajboljim igračem HNL, ali Ćiro Zeca nije uvrstio na spisak.

"Znam ja o Zecu mnogo. Već je bio pozivan ranije. Kada sam ga u Rijeci uveo da nam donese preokret na terenu, on je zablokirao, pa nije mogao ni potrčati. To je dubok problem psihološke prirode, ta blokada, a to što Karačić kaže nabijem ja na neku stvar", rekao je selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević na pitanje zašto među pozvanima nije i Ermin Zec.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.