Cisse donio pobjedu Freiburgu

Njemačka Bundesliga

Cisse donio pobjedu Freiburgu

U pretposljednjem susretu 12. kola njemačke Bundeslige, snage su odmjerili Hoffenheim i Freiburg, a završilo je pobjedom gostiju rezultatom 1:0.

Ovaj je dvoboje ujedno bio susret i trojice reprezentativaca Bosne i Hercegovine: Vedada Ibiševića i Sejada Salihovića u dresu domaćih, te Mensura Mujdže u dresa Freiburgu.

Međutim, samo je Mujdža ovaj susret počeo od prve minute, dok su Ibišević i Salihović meč počeli gledajući ga sa klupe.

Trener Hoffenheima Ralf Ragnick dao je priliku našem reprezentativnom dvojcu tek od 65. minute, kada su u igri zamijenili Mlapu, odnosno Vukčevića. Ibišević je desetak minuta prije kraja utakmice dobro prošao ka golu ekipe iz Freiburga, ali je izostala završnica.

Pobjedu gostima iz Freiburga donio je najbolji strijelac Bundeslige u ovom trenutku Cisse, golom u posljednjoj minuti susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.