Cisse nakon remija sa BiH: Vidio sam sve što me zanimalo

Senegalski selektor zadovoljan

Cisse nakon remija sa BiH: Vidio sam sve što me zanimalo

Selektor fudbalske reprezentacije Senegala Aliou Cisse bio je zadovoljan nakon završetka utakmice sa Bosnom i Hercegovinom u Le Havreu (0:0).

Iako su Senegalci, uprkos ulozi blagog favorita uoči početka utakmice, bili u podređenom položaju u duelu sa Zmajevima na terenu, Cisse je mišljenja da je njegov tim dobro odgovorio zadatku.

"U suštini, nisam nezadovoljan. Utakmice protiv Uzbekistana (1:1) i BiH (0:0) su bile dobre provjere i najvažnije je da sam vidio sve ono što me zanimalo", rekao je Cisse, koji je u ove dvije utakmice postavljao novu formaciju 3-5-2:

"Testirali smo novu formaciju na ove dvije utakmice. Bilo je pozitivnih stvari, ali može još bolje. Nastavit ćemo da radimo na tome".

Senegal će na Svjetskom prvenstvu u Rusiji biti u grupi sa Poljskom, Kolumbijom i Japanom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi