Cisse u Fiorentini ili Villarrealu

Cisse u Fiorentini ili Villarrealu

Sekou Cisse, napadač holandskog prvoligaša, Rode Kerkrade, mogao bih u narednoj sezoni nositi dres Fiorentine ili Villareala. Prema pisanju holandske štampe, na ovaj potez mladi napadač koji ima 23. godine, odlučio se u želji da igranjem u jačem klubu i ligi zadobije povjerenje selektora Obale Bjelokosti, Vahida Halilhodžića, kako bih zaigrao na svjetskom prvenstvu naredne godine u Južnoj Africi.

Sekou Cisse je ove sezone u holandskom šampionatu u dvadeset sedam nastupa postigao sedam golova. Iako ima ugovoror s Rodom do 2011, godine, klub će ga prodati zbog dugova u kojima se našao. Za usluge mladog napadača, interes je pokazalo i nekoliko francuskih klubova, ali oni najvjerovatnije neće biti u stanju pratiti izdašnije ponude bogatijih Španaca i Italijana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.