Čistka u Borcu, stiže još nekoliko pojačanja?

Stevanović na radaru Borca

Čistka u Borcu, stiže još nekoliko pojačanja?

Fudbalski klub Borac sa šest novajlija je započeo pripreme u Etno selu Stanišići kod Bijeljine.

Čelnici kluba iz Platonove u ovom prijelaznom roku čine sve kako bi napravili kvalitetan tim koji bi izborio opstanak u premijerligaškom društvu, a u ovom trenutku je poznato da će za Borac u drugom dijelu sezone nastupati još Maletić, Raspudić, Mance, Vukliš, Milosavljev i Đilas.

Da Borac neće stati na ovome potvrdio je i sportski direktor Branimir Tulić, a među fudbalerima koji bi trebali pojačati banjalučki klub još se spominju Toni Markić, Stefan Aškovski i Danijel Majkić s kojima se vode pregovori. Također, pojavila se i opcija da se vrati Miroslav Stevanović koji je postao slobodan nakon raskida saradnje sa grčkim Ergotelisom. 

U Borcu su bili primorani zahvaliti se nekolicini fudbalera koji su proglašeni za višak i među njima su Mile Paštar, Zvezdan Đorđilović, Srdoljub Jandrić, Stojko Kikić, Mićo Kuzmanović, Bojan Macanović i Elvir Koljić, dok je golman Bojan Jović morao napustiti klub zbog viška stranaca. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi