City dogovorio dva velika pojačanja
Foto: EPA

Mendy i Walker pred potpisom

City dogovorio dva velika pojačanja

Midhat Šljivak

Manchester City dogovorio je dolazak dvojice novih fudbalera.

Kako navodi Sky Sports, novi članovi Građana u narednim danima će postati lijevi bek Benjamin Mendy (Monaco) i Kyle Walker (Tottenham).

"Manchester City je jako blizu realizacije transfera Mendyja. Monaco želi 50 miliona funti i ostvaren je veliki napredak u pregovorima", piše Sky Sports.

Desna strana odbrane Cityja biće vjerovatno jača za Kylea Walkera, zvijezdu Tottenham Hotspura. I on bi trebao koštati Građane više od 50 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"City je također jako blizu dovođenja Walkera. Povećali su ponudu do 55 miliona funti i čini se kako će Spursi pristati",  dodaje Sky.

Sigruno je da će ova dvojica fudbalera biti velika pojačanja za City koji je već u svoje redove doveo golmana Edersona iz Benfice, te Bernardo Silva iz Monaca.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi