City iz prikrajka vreba Džeku

Svi žele Dijamanta

City iz prikrajka vreba Džeku

Edmir Škorić

Edin Džeko često se spominje kao moguće pojačanje Milana, Chelsea i Arsenala, no britanski Telegraph tvrdi kako je bh. reprezentativac snažno povezan sa Manchester Cityjem.

Kako se kraj sezone bliži kraju, tako se ime Edina Džeke sve češće pojavljuje u medijima. Već duži period na meti je italijanskog Milana, koji očito nije u mogućnosti isplatiti 40 miliona eura Wolfsburgu. Osim Rossonera, Dijamant se nekoliko puta pominjao kao napadačko pojačanje Chelsea, ali i londonskog Arsenala.

No, britanski list Telegraph ističe kako su bogati vlasnici Manchester Cityja zagrijani za dovođenje 23-godišnjaka, koji već drugu sezonu konstatno trese mreže bundesligaških ekipa.

City je skoro izgubio svoje mjesto u Ligi prvaka, što bi moglo predstavljati problem u realizaciji transfera, obzirom da se bivši centafor Teplica i Željezničara želi iskazati u najelitnijem klupskom natjecanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti