City na Labudove bez Džeke, izostaju i Silva i Kolarov

Pellegrini potvrdio

City na Labudove bez Džeke, izostaju i Silva i Kolarov

Menadžer Manchester Cityja Manuel Pellegrini potvrdio je da će kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko, baš kao i David Silva i Aleksander Kolarov, propustiti utakmicu 12. kola Premiershipa u kojem se Građani igraju protiv Swanseaja. 

Povreda zbog koje je kapiten Zmajeva propustio kvalifikacijski fijasko naše reprezentacije protiv Izraela očito još uvijek muči najboljeg bh. napadača, pa će se Pellegrini morati pouzdati u Aguera, koji je jedini špic koji je u kakvoj-takvoj formi. 

Kolarova već nekoliko sedmica muči povreda zbog koje je već morao da propusti nekoliko mečeva, dok se španski veznjak još uvijek nije oporavio od povrede koljena koju je zaradio proteklog mjeseca u duelu Capital One Cupa protiv Newcastlea.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti