City poslao Arzanija na pozajmicu u Celtic

Australac će dobiti šansu kod Rodgersa

City poslao Arzanija na pozajmicu u Celtic

M. Šljivak

Mladi australski fudbaler Daniel Arzani (19) novi je igrač Celtica.

Talentovani fudbaler stigao je ovog ljeta u redove Manchester Cityja iz Melbournea, a s obzirom na to da je još uvijek nedovoljno spreman za napore Premiershipa, Građani su ga odlučili poslati na posudbu.

Dogovor je postignut sa ekipom Celtica. Škotski velikan je Australca uzeo na dvogodišnju posudbu i sigurno je da će kod Brendana Rodgersa Arzani dobiti šansu za igru.

Arzani je bio najmlađi fudbaler na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu. Istakao je veliko zadovoljstvo dolaskom u Celtic, a debi bi mogao imati već sutra u FA Kupu protiv Particka.

Interesantno, mladi fudbaler je svoj  prvi profesionalni meč odigrao prije samo osam mjeseci i sada ima šansu da izgradi karijeru u Evropi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije