City spreman platiti 40 miliona za Džeku

City spreman platiti 40 miliona za Džeku

Trener Manchester Citya Roberto Mancini želi u svoju ekipu na Eastlands dovesti još jednog vrhunskog napadača, a nakon vijesti da Milan neće dovesti Edina Džeku, Građani su izrazili interes za našeg reprezentativca.

Kako tvrde engleski mediji, samo Manchester City i Chelsea imaju dovoljno novca da Wolfsburgu plate 40 miliona eura za Džeku, koliko za našeg reprezentativca traži Wolfsburg.

Sportski direktor Milana Ariedo Brada izjavio je jučer kako su na San Siru zadovoljni učinkom Holanđanina Klaasa Jana Huntelaara, te da Milan nema namjeru dovoditi napadača.

Ta je izjava digla na noge čelnike Manchester Citya, koji u narednom prelaznom roku ima 180 miliona eura na ime pojačanja, a poznato je da arapski vlasnici kluba sa Eastlandsa ne štede novac kada su vrhunski igrači u pitanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti