Ćivić: Drago mi je zbog postignutog  gola, ali...
Ćivić je jučer bio jedan od najistaknutijih u redovima Tuzlaka u pobjedi protiv Sarajeva

Fudbaler Slobode za SportSport.ba dan nakon velike pobjede

Ćivić: Drago mi je zbog postignutog gola, ali...

E. Dindić, foto: E. Dindić

Odličan susret na Tušnju jučer su odigrali stari rivali Sloboda i Sarajevo. Popularni crveno-crni nakon preokreta slavili su sa 2:1, te su tako upisali veliku pobjedu protiv Sarajeva. 

Jedan od ponajboljih pojedinaca na meču bio je krilni fudbaler Tuzlaka Muharem Ćivić, koji je ujedno golom režirao preokret Slobode. 

"Teško je nešto novo reći nakon velike pobjede nad Sarajevom. Dali smo sve od sebe od prvog minuta susreta, nismo se predavali ni onda kada su oni poveli. Mislim da smo u drugom poluvremenu mi bili ti koji smo kontrolisali igru, te nas je na kraju sreća malo pomazila", rekao je Ćivić te dodao:

"Što se tiče moje igre mogu da budem zadovoljan, ali mislim da mogu još bolje partije da pružim u narednim utakmicama. Drago mi je zbog postignutog gola, ali još važnije zbog pobjede, s kojom smo ostali u gornjem dijelu tabele. Nadam se da ćemo nastaviti ovako da igramo i u narednim utakmicama", završio je Ćivić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon 27 odigranih kola Sloboda se nalazi na petom mjestu sa 37 osvojenih bodova.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi