Ćivić: Sarajevo respektujemo, ali želimo pobjedu na Tušnju

Veznjak Slobode za SportSport.ba

Ćivić: Sarajevo respektujemo, ali želimo pobjedu na Tušnju

E. Dindić

U okviru 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Slobode gostovali su u Ugljeviku kod ekipe Zvijezde 09 i na kraju odigrali 1:1. Popularni crveno-crni bili su bolji protivnik, nadigrali domaćina, posebno u drugom dijelu susreta, ali lopta jednostavno nije željela u gol. Na kraju neriješen rezultat i prvi bod za Tuzlake u novoj sezoni.

Muharem Ćivić, fudbaler koji je ponikao na Tušnju, odmah nakon ulaska sa klupe je izjednačio rezultat i pokazao šefu stručnog štaba Miljenku Bošnjakoviću da može ozbiljno da računa na ovog sjajnog fudbalera.

Dan poslije utakmice za SportSport.ba prokomentarisao je susret, postignut gol, te očekivanja od narednog kola, kada na Tušnju stiže ekipa Sarajeva.

"Bila je to jedna jako teška utakmica. Drago mi je da sam postigao gol i vratio svoju ekipu u egal. Mislim da smo bili bolja ekipa čitavu utakmicu, ali jednostavno lopta nije željela u gol. Zaslužili smo da pobijedimo, ali sreća nam je okrenula leđa ovaj put", rekao je Ćivić, te e osvrnuo na duel s bordo timom koji slijedi u trećem kolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sarajevo je zaista dobra ekipa, vidjeli smo kako su odigrali sjajan susret protiv Atalante, gdje su se vratili nakon dva gola zaostatka. Međutim, Radnik iz Bijeljine je pokazao da i oni nisu nepobjedivi, te da imaju svoje mane. Znamo svi šta znače dueli između Slobode i Sarajeva. Nadam se da će biti prava fudbalska poslastica za sve koji dođu na Tušanj. Respektujemo ih, ali želimo pobjedu pred našim navijačima kako bismo se dodatno napunili samopouzdanjem, pred vrlo tešku sezonu koja je pred nama", završio je Ćivić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi