Član kantonalne lige HNK pohvalio se prekrasnim dizajnom novih dresova

Azmir Husić i Tuzla City darivali Stočane

Član kantonalne lige HNK pohvalio se prekrasnim dizajnom novih dresova

Član kantonalne lige HNK FK Iskra iz Stoca zasigurno je pamtila i bolje dane. 

No ono što je igračima a i simpatizerima ovog kluba izmamilo osmijeh na lice svakako su novi sjajni dresovi u kojima će Stočani igrati u nastavku sezone.

"Dragi navijači i simpatizeri Iskre. Ovo je konačna verzija i dizajn naših dresova u kojima će naši seniori zaigrati za par kola. Zahvaljujemo se našem dizajneru Jadranku Sidranu čiji smo prijedlog iskoristili za bijelu garnituru, te dizajnerima iz 'No1' koji su na bazi prijedloga ponudili rješenje, a dizajn crvene garniture je u potpunosti njihovo djelo, nastalo na osnovu zamolbe predstavnika kluba da na dresu bude prepoznatljiv stolački motiv".

"Osim Jadranku i sjajnom domaćem brendu sportske opreme, firmi 'No1', veliku zahvalnost dugujemo FK Tuzla City na čelu sa predsjednikom kluba gospodinom Azmirom Husićem koji su finansirali kupovinu opreme te donirali lopte za igru. Ide Iskra!" - napisali su na stranici stolačkog kluba, a kako izgledaju novi dresovi Iskre prosudite sami.

Dragi navijači i simpatizeri Iskre, ovo je konačna verzija i dizajn naših dresova u kojima će seniori zaigrati za par...

Posted by FK Iskra Stolac on Thursday, October 15, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi