Članovi N/FS BiH izabrani u komisije UEFA-e

Na sjednici UEFA Izvršnog komiteta

Članovi N/FS BiH izabrani u komisije UEFA-e

A. Haznadarević

Na sjednici UEFA Izvršnog komiteta, održanoj 25. januara ove godine, imenovani su novi, ali i potvrđeni pojedini članovi u različitim UEFA komitetima i vijećima za period od 2011. do 2015. godine.

Predsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Elvedin Begić na sjednici Izvršnog komiteta UEFA-e, imenovan je za trećeg potpredsjednika UEFA Komiteta za stadione i sigurnost. 

 

Dušan Bajević je imenovan za trećeg potpredsjednika UEFA-inog Komiteta za razvoj i tehničku pomoć.

 

Faruk Hadžibegić je treći potpredsjednik UEFA Komiteta za nogomet, dok je generalni sekretar Jasmin Baković član UEFA Komiteta za ženski fudbal, saopšteno je iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.