Igrao za prvaka Evrope i imao milione dok ga žena nije dotukla, sada pere auta: "Ne stidim se!"

Rumun ima 48 godina

Igrao za prvaka Evrope i imao milione dok ga žena nije dotukla, sada pere auta: "Ne stidim se!"

Admin Čaušević

Nakon odlaksa u penziju rumunski fudbalera Claudiu Raducanu prolazio je kroz teške trenutke. Uhapšen je je u Meksiku zbog korištenja lažnih dokumenata, a bivša žena mu je uzela većinu zarađenog novca tokom razvoda. 

Uprkos svim poteškoćama nekadašnji napadač zvani "Bilježnica" je ponovo stao na noge i sada živi u rodnom gradu Craiova.

Raducanu se ponovo oženio 2019. i s novom suprugom ima djevojčicu. Osim toga posjeduje autopraonicu i sprema se otvoriti još jednu firmu.

Bivši nogometaš nedavno je snimlje dok je s kolicima šetao centrom Craiove te je želio razjasniti stvari. Osim toga, izjavio je da nije trener kako to neki špekulišu.

"Pokušate ocrniti moj lik, ali još uvijek vam ne mogu pružiti to zadovoljstvo. Nisam u kolicima vozio nikakav krš. Vodim porodični posao i nije me stid."

"Da bih imao uspjeh koji sada imam, materijalna dobra koja sada imam, moram raditi na vlastitom poslu."

Oglasi

"Zahvalan sam Bogu što radim za svoju firmu, a ne za druge. Čekam vas kod moje praonice da me i tamo fotografišete."

"Spremam i novi posao. Kad bude spremno, čekam vas da me i tamo fotografišete. Neka vas Bog blagoslovi i budete zdravi. Ljubim vas", poručio je Raducanu na Facebooku.

Tokom igračkih dana nastupao je za Steauu. Kada je bio član bivšeg prvaka Evrope na 92 susreta zabio je 58 golova što mu je donijelo i veliki transfer.

Uspio je otići u špansku Primeru kada je potpisao za Espanyol, a od poznatijih klubova još je nastupao za Arminiu Bielefield. Još je igrao na Kipru, u Kini, u Azerbejdžanu...

U reprezentaciji Rumunije se nije uspio probiti i praktično nije ostavio nikakav trag jer je upisao svega dva nastupa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti