Šou Messija i Neymara u Clermontu

Razbili su domaće

Šou Messija i Neymara u Clermontu

Edmir Škorić

PSG je očekivano upisao novu pobjedu, pošto je razbio domaći Clermont s 5:0.

Parižani su prije nekoliko dana osvojili Superkup Francuske 4:0 pobjedom nad Nantesom, a sada su bili još uvjerljiviji u gostima kod slabašnog Clermonta.

U izostanku Kyliana Mbappea, istakli su se kod gostiju iz Pariza Neymar i Lionel Messi, baš kao i u duelu s Nantesom prošle sedmice.

U devetoj minuti Messi je sjajno ubacio, a Neymar pogodio za 0:1. U 26. minuti Neymar šalje dobru loptu za Hakimija, ovaj zakucava u rašlje iskosa s desne strane.

Neymar je u 38. minuti upisao drugu asistenciju za Marquinhosa, koji pogađa za 3:0, a u nastavku još dva gola.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Brazilac je treću asistenciju upisao u 80. minuti nakon sjajne akcije i nesebičnog dodavanja za Messija, da bi potom Argentinac sve završio golčinom u 86. minuti. Pogledajte tu majstoriju OVDJE.

Još jedna blistava noć za Parižane koje u drugom kolu očekuje meč s Montpellierom, kada ćemo ponovo uživati u čarolijama sjajnih napadača poput Messija i Neymara, a možda se i Mbappe do tada vrati na teren.

Top Komentari

AcMilan_rosoneriBosna
Dobar Psg mogli su zabiti još 5 komada da su htjeli vako su malo igrači pod rucnom
3 1
axel42
Čeka se King Kenny komentarom tipa lahko je tamo zabijati, osvajati, iživljavati se na protivnicima. Za njega sve lige kukuruzlige sem EPL.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti