Cocalić mijenja sredinu, ali neće daleko?

Već godinu i pol u Turskoj

Cocalić mijenja sredinu, ali neće daleko?

A. Čaušević

Povremeni bh. reprezentativac Edin Cocalić bi u narednim danima trebao realizovati novi angažman. 

Kako izvještavaju turski mediji iskusni defanzivac će postati novi član Altaya, kluba koji se takmiči u drugom rangu turskog fudbala.

Ovaj 32-godišnjak od januara 2019. godine nastupa za Akhisarspor, ali kako sada stvari stoje promijenit će sredinu jer nije uspio pronaći zajednički jezik s klupskim rukovodstvom.

Cocalić nije pristao na prijedlog o smanjenju plate te je odlučio da promijeni sredinu, a kako sada stvari stoje neće imati problema sa pronalaženjem novog kluba.

Inače, za Altay će u novoj sezoni igrati i Jovan Blagojević, nekadašnji veznjak Željezničara i Veleža. Član ovog tima je i bh. internacionalac Jasmin Šćuk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi