Cocalić: Presretan sam, nadam se da ću opravdati povjerenje

Novi reprezentativac za SportSport.ba

Cocalić: Presretan sam, nadam se da ću opravdati povjerenje

Svoje mjesto na spisku selektora bosanskohercegovačke reprezentacije našao je i Edin Cocalić, 27-godišnji defanzivac belgijskog Mechelena. 

Nekadašnji fudbaler Željezničara bio je presretan kada je saznao da je poziv stigao na adresu njegovog kluba, a u razgovoru za SportSport.ba istakao je da je ostvario svoj dječački san.

"Presretan sam, stvarno ne mogu opisati kako se trenutno osjećam. Ponosan sam na to što je selektor Baždarević u meni prepoznao kvalitetnog igrača i nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje", kazao nam je Cocalić, koji vjeruje da će naš nacionalni tim uspjeti izboriti plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

"Optimističan sam. Sve dok ima šanse ne treba odustajati, ali realno mi imamo odlično ekipu i ne treba sumnjati. Nije nemoguće, iako se neke stvari moraju poklopiti", riječi su Cocalića na kraju razgovora za naš portal.

Svojim dolaskom Cocalić će pojačati konkurenciju u defanzivnoj liniji, gdje se očekuje povratak i Zukanovića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.