Cocu: Balotelli je sjajan, Galliani: PSV je imao Ronalda

Večeras PSV i Milan

Cocu: Balotelli je sjajan, Galliani: PSV je imao Ronalda

Edmir Škorić

Nogometaši PSV-a došli su na korak od grupne faze Lige prvaka, a njihova posljednja prepreka je - AC Milan.

Holanđani znaju da su u podređenom položaju, ali vjeruju da su i Rossoneri ranjivi i da imaju šanse da prođu play-off najelitnijeg klupskog natjecanja.

"Kada igrate na visokoj razini onda morate smanjiti broj grešaka, jer svaka pogreška se kažnjava. Imam jasnu ideju o njima, kako pojedincima, tako i o čitavoj momčadi. Izuzetno su kvalitetni i neće biti nimalo lako igrati protiv njih", rekao je trener PSV-a Phillip Cocu, dodavši:

"Balotelli je fantastičan igrač, ali mi moramo pod kontrolom držati kompletnu ofanzivcu Milana".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"PSV je prestižna momčad, u povijesti su imali Ronalda, Romarija i Ruuda van Nistelrooyja. Dobro ih poznajemo, ali neću ništa prognozirati", kazao je Milanov dopredsjednik Adriano Galliani.

Milan i PSV igrali su u polufinalu Lige prvaka u sezoni 2004/05, a tada je Milan prošao dalje zbog gola više u gostima iako je Cocu u uzvratu postigao dva gola. Milan je bio bolji u dvije utakmice u grupnoj fazi u sezoni 1992/93. PSV je, ipak, uzeo četiri boda iz njihva dva meča u sezoni 2005/06.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.