Coentrao transferom nervira navijače bivšeg kluba?

Portugalac napušta Real Madrid

Coentrao transferom nervira navijače bivšeg kluba?

Portugalski defanzivac Fabio Coentrao spreman je da napusti Real Madrid na kraju tekuće sezone.

Iako ima još dvije godine ugovora sa Kraljevskim timom, Coentrao je veoma nezadovoljan jer još uvijek nije dobio priliku da nastupa u španskoj La Ligi ove sezone.

Iako kaže da dobro trenira i da je potpuno spreman, trener Madriđana Zinedine Zidane je uporan u svojoj filozofiji, a ona se ogleda u tome da svaki meč od prve minute igra Marcelo, a da je Coentrao uvijek na klupi. 

Ekipa Sportinga iz Lisabona pokazala je veliki interes za dovođenje ovog fudbalera, prenosi A Bola. Podsjetimo, Coentrao je prije Reala igrao za velikog rivala Sportinga, Benficu, tako da bi ga vjerovatno dočekali zvižduci na stadionu nekadašnjeg kluba ukoliko se odluči na transfer u Sporting. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi