Cole: Bit će sjajno opet vidjeti Mourinha

Cole: Bit će sjajno opet vidjeti Mourinha

Edmir Škorić

Chelseaov defanzivac Ashley Cole bio je pozitivno iznenađen kada je čuo da će se njegov tim u osmini finala Lige prvaka suočiti sa Interom bivšeg trenera Jose Mourinha.

"Bit će sjajno ponovo vidjeti Jose Mourinha. Talijanska momčad je vrlo jaka, tehnički i jako disciplinirana, tako da možemo očekivati zaista teške utakmice", kazao je Ash. Cole za goal.com, te dodao.

"Njihov (talijanski) nogomet nije imao najbolje godine, ali poštujemo Inter, to je klub sa velikom poviješću, tradicijom i stadionom. Volio sam ih kao klinac gledati. Istina, izgubili su neki svoj sjaj, ali ih nikada ne možete podcijeniti."

Ashley Cole očekuje da će bivši trener Chelsea Jose Mourinho iskoristiti svo znanje koje je stekao na Stamford Brdigeu, no također očekuje da Carlo Ancelotti, koji je dugo godina vodio Milan, dosta toga ponudi svom klubu o Interu.

"Nadam se da ću dobiti priliku u tim utakmicama", završio je reprezentativac Engleske.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije