Cole: RVP je treći najbolji igrač svijeta

"Uživanje je gledati ga, a bol igrati protiv njega"

Cole: RVP je treći najbolji igrač svijeta

A. Haznadarević

Novi-stari napadač West Hama Joe Cole, pohvalio je sjajnog Holanđanina u dresu Manchester Uniteda Robina van Persieja istakavši da je on jedan od najboljih na svijetu.

"Ako izuzmete Messija i Ronalda, Van Persie je vjerovatno najbolji igrač na sijvetu", rekao je Cole o kolegi, te pojasnio svoj stav:

 

"Igrao je po strani za Arsenal mnogo godina, ali prelaskom u centar napada malo manje trči i može da iskoristi svoju tehniku i završnicu koja je neverovatna. Pravo je uživanje gledati ga, i bol igrati protiv njega", zaključio je Englez.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Inač RVP je i u posljednjem meču Crvenih đavola odradio sjajan posao, te spasio ekipu od ispadanja baš okršaju sa West Hamom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.