Coleman: Ne znam vrijedi li Bale baš sto miliona

Coleman: Ne znam vrijedi li Bale baš sto miliona

Selektor reprezentacije Walesa Chris Coleman izjavio je da ne zna da li Gareth Bale zaista vrijedi sto miliona eura, te da to nije krivica ni Balea niti njegovog kluba Tottenhama.

Wales danas igra prijateljsku utakmicu protiv Sjeverne Irske, a gotovo je izvjesno da pomenuti fudbaler Tottenhama neće igrati, ali će, kako je najavio Colman, ipak ostati s reprezentacijom. Colmen, koji je igrao u Realu iz Madrida, također je zaključio da bi se Bale savršeno uklopio u tim Carla Ancelottija.

"Ne znam da li bilo koji igrač na svijetu vrijedi sto miliona eura, ali to nije krivica Garetha Balea ili Tottenhama. Jednostavno, klub je spreman platiti ga, jer je Bale vrhunski igrač zbog svega što je uradio u prethodne dvije godine, zbog svojih godina, a i zbog činjenice da može postati još bolji nego što je sada,” izjavio je Coleman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.