Coloccini želi napustiti Newcastle i vratiti se u Argentinu

Newcastle ostaje bez kapitena?

Coloccini želi napustiti Newcastle i vratiti se u Argentinu

Ekipa Newcastlea mogla bi u nastavku sezone biti oslabljena odlaskom jednog od svojih ponajboljih igrača, Fabricia Coloccinija.

Kako navode engleski mediji, vode se pregovori između San Lorenza i Svraka oko iskusnog defanzivca, a i Coloccinijev otac, Osvaldo je potvrdio da njegov sin ima želju da se vrati u Argentinu.

 

"Teško je za Newcastle da ga pusti jer su već prodali važnog napadača. Pored toga, on je i kapiten, primjer, idol i u gradu je koji ga mnogo voli. Bilo bi lijepo za nas dvojicu da budemo u San Lorenzu", rekao je Osvaldo koji inače radi sa mlađim kategorijama argentinskog kluba.

 

Ipak, agent igrača Newcastlea, Marcelo Lombilla je odbio sve navode o povratku njegovog klijenta u Argentinu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Glasine su tu jer postoji profesionalna konekcija, a i činjenica da njegov otac radi u klubu. Ovakve stvari pokreću glasine, ali to su samo snovi", rekao je Lombilla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.