Colucci: Osjećaj je kao da smo osvojili Kup

Trener Pordenonea nakon meča

Colucci: Osjećaj je kao da smo osvojili Kup

Trener Pordenonea Leonardo Colucci bio je prezadovoljan nakon sinoćnjeg izdanja njegove ekipe protiv Intera u osmini finala Kupa Italije. 

Podsjetimo, Inter i Pordenone su odigrali meč bez golova, a Nerazzurri su tek nakon boljeg izvođenja penala uspjeli da slave pobjedu.

Colucci je nakon susreta rekao da ne može tražiti više od ovoga i da je ovo za njegov tim ravno tituli u Kupu.

"Moji igrači su bili briljantni. Nismo izgubili meč na gostovanju protiv Intera i ne mogu tražiti više od toga. Odvesti Inter do izvođenja penala je kao osvajanje Kupa za nas. Kada je došlo do izvođenja penala čak sam pomislio da možemo i proći i odabrao sam igrače koji su imali hrabrosti da izvedu penal. Trener Intera Luciano Spalletti mi je rekao da smo zaslužili proći i zahvalan sam mu na tome. Od sutra već počinjemo razmišljati o narednoj utakmici u Seriji C protiv Penate", rekao je Colucci.

Podsjetimo, njegova ekipa je prije meča protiv Intera u šesnaestini finala izbacila ekipu Cagliarija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi