Mourinho: Ja sam Interista, želim Lucianu i ekipi sve najbolje

Posebni čuva posebno mjesto u srcu za Nerazzurre

Mourinho: Ja sam Interista, želim Lucianu i ekipi sve najbolje

Nekadašnji glavni strateg Intera, a danas trener Manchester Uniteda Jose Mourinho je bez razmišljanja odbacio poređenja sa trenutnim šefom struke Nerazzurra Lucianom Spallettijem, ali je iskoristio priliku da podsjeti da će Inter zauvijek ostati u njegovom srcu i da toj ekipi želi sve najbolje.

Nerazzurri igraju sjajno ove sezone, trenutno su prvi u Seriji A i jedina ekipa koja još uvijek nije upisala niti jedan poraz u italijanskom prvenstvu.

Mourinho je nakon poraza njegovog Uniteda od gradskih rivala, Mancester Citya, razgovarao sa novinarima italijanskog Sky Sporta, a jedno od pitanje je bilo i ono da li Spelletti može krenuti stopama Mourinha i njegovog Intera iz sezone 2009/2010 koji je osovjio Seriju A, Kup Italije i Ligu prvaka?

"Luciano ima svoju priču, a ja svoju. Ipak, sretan sam što su na prvom mjestu", poručio je kratko i jasno Jose Mourinho, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ja i on imamo različite metode rada...Ja sam Interista i uvijek želim da im ide dobro, čak i ovako izdaleka".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi