Coman: Povratak u PSG? Dok je Neymar tamo, to je nemoguće

Ostat će Bayernov

Coman: Povratak u PSG? Dok je Neymar tamo, to je nemoguće

Edmir Škorić

Krilni nogometaš Bayerna Kinglsey Coman govorio je o mogućnostima da opet zaigra u Parizu.

Coman je bio junak Bayerna koji je u Lisabonu s 1:0 pobijedio upravo PSG i postao prvak Evrope, a krilni nogometaš sada je odgovarao na pitanje da li bi mogao da se vrati u Francusku.

"Teško je. Pogotovo ako je Neymar s lijeve strane, gotovo je nemoguće. Pariz nije dio mojih planova u karijeri. Imam, možda, osam do deset godina na visokoj razini, tako da ne mogu ništa nedvosmisleno reći. U glavi imam sjećanja na djetinjstvo. Imam dobra sjećanja na vrijeme provedeno u PSG-u", rekao je Coman, pa je dodao:

"PSG će mi uvijek biti najdraži klub. Ali za mene je bila ispravna odluka da odem, a možda i da nisam otišao, ne bih osvojio ovu Ligu prvaka", rekao je Coman za Telefoot.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi