Coman rekao da će završiti karijeru ako se još jednom povrijedi i povrijedio se!

Je li ovo kraj za Francuza?

Coman rekao da će završiti karijeru ako se još jednom povrijedi i povrijedio se!

Francuski fudbaler Kingsley Coman pravi je peh.

Iako ima tek 23 godine, postao je poznat po tome što su mu većinu dosadašnje karijere uništile povrede. Francuz je gotovo stalno povrijeđen, a većinom ima problema sa stopalom.

Zanimljivo, isfrustriran zbog čestih povreda stopala krajem prošle godine je rekao da, ukoliko bude morao na još jednu operaciju, završit će karijeru.

"Ne želim i ne mogu da prihvatim još jednu operaciju, što je previše onda je zaista previše. Možda mom stopalu nije suđeno da bude fudbalersko. Ukoliko se tako ispostavi radit ću nešto drugo u životu i biti totalno van svega", rekao je tada Coman.

Večeras mu se desio novi peh, odnosno nova povreda. U duelu protiv Tottenhama u okviru Audi kupa Coman je ostao ležati na travi, a kasnije se ispostavilo da neće moći nastaviti igru.

Francuz je izašao s terena, a za sada nije poznato koji dio tijela je povrijedio. Nadamo se da, ako bude u pitanju stopalo, će ipak smoći snage za novi oporavak i nastavak karijere jer se neosporno radi o velikom talentu koji treba i Bayernu ali i pravim zaljubljenicima u fudbalsku igru.

Comana u Bayernu vide kao jednog od nasljednika Robbena i Riberyja koji su napustili klub ovog ljeta, a ukoliko ga povrede u budućnmost zaobiđu, sigurno će to moći i biti.

On je u karijeri nastupao još za PSG i Juventus te je osvojio čak 17 trofeja.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dda27
Prvo napisi s kim je bio u duelu, kako se povrijedio, kako je izašao s terena (je li na nosilima ili na nogama), provjeri njemacke medije sta su napisali o težini povrede i sve to kad napišeš opet nema potrebe da pišeš senzacionalisticke naslove iz svoga doma. Od te izjave koju potenciras imao je jos par povreda sad se postavlja pitanje hoces li opet pisati isti text kad se u buducnosti povrijedi???
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi