Kovač se izvinjavao Manchester Cityju, Guardioli i Rummeniggeu
EPA

Priznao da je pogriješio

Kovač se izvinjavao Manchester Cityju, Guardioli i Rummeniggeu

Visoka pobjeda Bayerna nad Fenerbahčeom (6:1) ostala je u sjeni nepromišljene izjave Nike Kovača.

U Bayernu su se nakon utakmice više bavili onim što je izgovorio Kovač. Naime, hrvatski trener je u razgovoru s medijima s velikom sigurnošću rekao kako će Leroy Sane postati novi igrač njegovog tima, no to nije najbolje sjelo jKarl Heinzeu Rummeniggeu.

Jedan od glavnih ljudi u Bayernu je javno 'oprao' Kovača, tvrdeći da je svojom izjavom narušio njegove poslovne odnose s Manchester Cityjem, a nije dugo trebalo čekati ni da se oglasi sam trener.

Shvatio je, naravno, da je pogriješio i ispričao se svima - od Rummeniggea, Manchester Cityja do Pepa Guardiole...

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nazvao sam Guardiolu. Razgovarali smo i izvinio sam mu se zbog izjave. Pazit ću u budućnosti, izjava nije bila primjerena. Želim se izviniti i Manchester Cityju", rekao je Niko Kovač, dodavši i kako je sve riješio s Rummeniggeom, te da nikakvih nesuglasica nema.

Izjava Bayernovog trenera se nekima nije svidjela, no među njima definitivno nisu navijači minhenskog kluba, koji se nadaju kako je njihov klub spreman da odriješi kesu kako bi doveo veliko pojačanje.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hooruk
Mnogo uvredljiva izjava, strasno.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi