Čomor: GOŠK nije slučajno u Premijer ligi

Sarajevo gostuje u Gabeli

Čomor: GOŠK nije slučajno u Premijer ligi

E. Škorić

Sarajevo će u drugom kolu nogometne Premijer lige BiH gostovati u Gabeli kod GOŠK-a, ekipe koja je prošle godine završila kao pobjednik u Prvoj ligi Federacije BiH.

Iako je GOŠK zasad nepoznanica, mladi defanzivac i bivši junior Sarajeva Denis Čomor vjeruje da je protivnik Sarajeva u 2. kolu kvalitetan, te da će njihovi igrači željeti da se dokažu.

"GOŠK je ove godine ušao u Premijer ligu i sigurno nisu slučajno u elitnom društvu. Imaju sigurno kvalitet, željni su dokazivanja i mislim da će biti teško igrati u Gabeli. No, bez obzira na sve, idemo po bodove kao i u svakoj drugoj utakmici", kazao je Denis Čomor za SportSport.ba, dodavši:

"Ove godine Sarajevo ima podmlađeni tim, tako da smo naravno i mi još više željni dokazivanja. Pokazat ćemo da Sarajevo svake godine mora da se bori za vrh tabele i za Evropu. Mislim da je puno napretka, pogotovo kada se vrati Alen Škoro, kao i Edin Pehlić, Ti iskusni igrači puno će pomoći ovoj ekipi".

Podsjetimo da je Sarajevo u prvom kolu savladalo Slobodu s 2:1 na Koševu, dok je GOŠK minimalno poražen kod Slavije (0:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije