Čomoru propao angažman u osmi različiti klub u Premijer ligi

Trenutno ostaje u Borcu

Čomoru propao angažman u osmi različiti klub u Premijer ligi

A. Čaušević

Denis Čomor je zajedno uz Ognjena Đelmića najveća ptica selica Premijer lige BiH.

Čomor je u elitnom rangu bh. fudbala do sada promijenio sedam klubova, a trenutno je član banjalučkog Borca.

Prethodnih sedmica postojala je mogućnost da iskusni desni bek pronađe i osmi različiti angažman, ali to se nije desilo.

Trener Borca, Branislav Krunić je kazao kako je Čomor pregovarao sa Čelikom, međutim nije uspio pronaći zajednički jezik sa zeničkim klubom.

"Pod znakom pitanja je bio i ostanak Denisa Čomora koji je imao ponudu Čelika da pređe u Zenicu, ali nije došlo do dogovora pa on i dalje ostaje u Borcu", kazao je Krunić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije dolaska u Borac 30-godišnji Sarajlija je igrao za Sarajevo gdje je počeo karijeru, zatim Slaviju Istočno Sarajevo, Olimpik, Krupu, Mladost DK i Tuzla City.

Inače, rekord sa devet različitih klubova u Premijer ligi drži Ognjen Đelmić koji trenutno nastupa za Zvijezdu 09.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

magistar
Sad na njegovom mjestu igraju Dujakovic i Galic, jaka konkurencija. Mozda da ode kod Đelmića i pomogne Zvijezdi da opstane. Nije on los igrac, imao je dobrih partija narocito protiv Radnika, ali ga povreda izbacila i nije se uspio nametnuti
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi