Conte demantovao Atletico: Diego ostaje

Ništa od transfera u Madrid

Conte demantovao Atletico: Diego ostaje

Chelseajev trener Antonio Conte demantovao je Atletico Madrid čiji su čelnici najavili povratak Diega Coste.

Španski napadač u Chelsea je bio stigao upravo iz Atletico Madrida, međutim za vrijeme provedeno u klubu nije uspio opravdati očekivanja i u inostranim medijima se sve više nagađalo da će promijeniti sredinu. 

Špekulacije oko povratka na Atletico Madrid dodatno su podgrijali čelnici ovog kluba izjavom da postoje pregovori, međutim samo dan kasnije Antonio Conte je spustio rampu i potvrdio da Diego Costa zapravo ostaje u Londonu.

"Diego ostaje s nama. Radio je naporno, sretan je ovdje i uživa u radu sa mnom i saigračima. Fantastičan je igrač, jedan od najboljih, jako nam je važan. Zabijat će puno golova kada se uklopi u naše ideje", izjavio je Conte. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Costa je u 77 utakmica za Chelsea zabio 36 golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi