Conte: Dvije ekipe imaju bolje igrače od nas

Tako smatra trener Chelseaja

Conte: Dvije ekipe imaju bolje igrače od nas

Italijanski stručnjak na klupi Chelseaja Antonio Conte radi sjajan posao ove sezone.

Njegov Chelsea je uvjerljivo na prvom mjestu Premiershipa i definitivno ima velike šanse da na kraju sezone postane novi prvak Engleske. Conte smatra da u svokm timu nema najbolje igrače, već da to imaju njegovi rivali.

"Mislim da Manchester United, uz City, ima bolje najbolje fudbalere u ligi. Oni imaju mnogo sjajnih fudbalera, sa velikim talentom i sa pobjedničkim mentalitetom. U ponedjeljak ćemo imati veoma tešku utakmicu protiv Manchester Uniteda, ali i oni će. Mislim da smo trenutno mi u boljoj situaciji. Pokazujemo veoma dobre stvari na terenu. Sigurno je da nas očekuje veoma teška utakmica. Igramo protiv dobrog i veoma snažnog tima", rekoa je Conte.

Podsjetimo da je ekipa Manchester Uniteda neporažena u Premiershipu od 23. oktobra kada je bolji od njih bio upravo Cheslea. Ove ekipe će utakmicu četvrtfinala FA Cupa igrati u ponedjeljak od 20.45 sati na Stamford Bridgeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi