Conte: Inter? Sve je jasno, sretan sam u Chelseaju
FOTO: EPA

Demantovao natpise

Conte: Inter? Sve je jasno, sretan sam u Chelseaju

Italijanski trener Antonio Conte demantovao je medijske natpise da će preuzeti kormilo Intera. 

Mediji na Apeninima su plasirali informaciju da je sadašnji trener Chelseaja dogovorio sve uslove sa bogatim vlasnicima Intera, međutim od toga ustvari nema ništa budući da Conte ima dugoročne planove sa londonskim klubom. 

"Moja situacija je jasna, imam ugovor sa Chelseajem. Pokušavam da sa ovim klubom napravim nešto veliko sada i u budućnosti. Obično, kada stignete u novi klub, želite da ostanete što duže. Sretan sam ovdje, a jedino mi nedostaje porodica koja je ostala u Italiji. Ipak, radim za budućnost i nadam se da ću ih dovesti ovdje", izjavio je Conte. 

Osvrnuo se Conte i na ovosezonske rezultate Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Igrači su pokazali želju da se bore i brzo dođu u situaciju da se bore za titulu. Važno je nastavititim putem, jer je i dalje sve moguće. Mi želimo da ostanemo u vrhu. Do kraja sezone pritisak će biti veliki, ali moramo da živimo s tim."

Inače, Chelsea je trenutno u Premiershipu na liderskoj poziciji sa deset bodova više u odnosu na drugoplasirani Tottenham.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi