Conte kaznio Fabregasa zbog sramotne igre

Pronašao krivca za poraz

Conte kaznio Fabregasa zbog sramotne igre

Endin Čaušević

Aktuelni prvak Engleske, ekipa Chelseaja, doživjela je pravi debakl na otvaranju nove sezone Premiershipa.

Londonski klub je na domaćem terenu doživio neočekivan poraz od Burnleyja (3:2), a navijači Chelseaja bili su veoma razočarani igrom svoje ekipe. Nakon utakmice trener Plavaca, Antonio Conte, nije krio da je veoma ljut na svoje igrače što su sramotnom predstavom otvorili novu sezonu.

Conte je odlučio da otpiše Diega Costu koji je priznao da želi da ide u Atletico Madrid, te je odbio da trenira s rezervnim timom Chelseaja. Prema svemu sudeći kažnjen će biti i Cesc Fabregas na kojeg je italijanski stručnjak posebno ljut zbog očajne igre protiv Burnleyja.

Navodno, Conte je na treningu nakon utakmice javno prozvao španskog veznjaka i okrivio ga za poraz na Stamford Bridgeu. Engleski mediji prenose da je Conte poručio Fabregasu da neće igrati u derbiju protiv Tottenhama, te da ga na taj način želi kazniti za lošu predstavu protiv Burnleyja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi