Conte traži vrijeme i strpljenje: Ni Klopp nije ništa osvojio u prve četiri godine

Trener Intera

Conte traži vrijeme i strpljenje: Ni Klopp nije ništa osvojio u prve četiri godine

Edmir Škorić

Tokom međunarodne stanke trener milanskog Intera dao je detaljan intervju lokalnim novinama.

Conte često govorio kako je stigao u Inter jer je prepoznao dugoročan i kvalitetan te primamljiv projekat, ali strpljenja je sve manje kod navijača. On sada tvrdi da "ni Klopp nije ništa osvojio u prve četiri godine u Liverpoolu".

"Potrebno je vremena da nešto napravite. Ni Klopp u prve četiri godine nije imao titule, ali je s vremenom stvarao idealan tim i evo šta sada imamo...", kazao je Conte.

Inter se po povratku ligaškog nogometa susreće s Torinom u nedjelju 22. novembra, a Nerazzurri su trenutno sedmi sa 12 bodova. Do sada su u Seriji A ostvarili tri pobjede uz tri remija i jedan poraz.

Top Komentari

juvem
Dok je Juventusa nece ni ti sledecih 15g.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi