Antonio Conte žrtva velike prevare: Italijan ostao bez 30 miliona eura
Foto - EPA

Loše investicije ga koštale

Antonio Conte žrtva velike prevare: Italijan ostao bez 30 miliona eura

M. Šljivak

Trener Intera Antonio Conte navodna je žrtva velike prevare u kojoj je izgubio milione eura.

Kako navode italijanski mediji, Conte je uložio novac sa još sedam drugih ljudi u kompanije čiji je vlasnik izvjesni Massimo Bochicchio, a novac je zatim nestao.

Ukupno osam ulagača ostalo je velikog novca. Conte je jedan od njih, a navodno je uložio čak 30.6 miliona eura u ovaj projekat i do 30. juna ove godine je očekivao da mu novac bude uduplan.

Međutim, novca nema. Bochicchio je očigledno izveo veliku prevaru, novac je nestao i potražnja je za sada uzaludna.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Conte i investitori su se obratili sudu. Sudija je Bochicchiju blokirao imovinu vrijednu 61.4 miliona eura, ali teško je očekivati da će Conte moći da naplati sav ulog kojeg je imao

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

snupi
Malo mu sto ima pa hoce da udupla.
0 0
Jack28
Mashallah!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi