Conte na originalan način čestitao praznike osoblju Chelsea

Menadžer Chelsea pokazao da ima veliko srce

Conte na originalan način čestitao praznike osoblju Chelsea

D. Vejo

Gospdski gest menadžera Chelsea Antonija Contea svakako da će pored rezultata obilježiti 2016. godinu u redovima Plavaca.

Naime, italijanski stručnjak odlučio se na potez vrijedan divljenja, koji će se prepričavati godinama u Chelseau.

Nekoliko dana prije predstojećih praznika, svi zaposlenici na Stamford Bridgeu dobili su poklon od Contea. Cijelo osoblje, ne samo pomoćni treneri i maseri. Menadžer je izabrao flašu Baroloa za svakog pojedinca u klubu, ali poklon na značaju dobija još više iz razloga što je upravo Italijan odvojio svoje vrijeme da svakom pojedinačno napiše čestitku za praznike koja je išla uz pomenutu flašu pića.

Na kraju svake poruke, stajao je citat poznatog vojskovođe Hanibala, koji je napravio nevjerovatan podvig kada je sa svojim slonovima usred zime uspio da pređe Alpe.

Citat je glasio: Naći ćemo put ili ćemo ga sami napraviti", pisalo je na svakoj od čestitki.

Ovim gestom, Conte je htio poslati poruku podrške svima u klubu, te je time aludirao na bolje dane za Chelsea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi